Programma Intocht…….

Lieve kinderen, mama’s papa’s oma’s opa’s verzorgers en andere belanghebbenden,

 

Ik begrijp dat traditioneel de pepernoten alweer vanaf augustus in de winkels te vinden zijn, de vakantie er voor iedereen opzit dus de scholen weer heerlijk zijn begonnen.

Ook komen er in Nederland weer Spaanse temperaturen aan de komende week en zal het niet lang meer duren voordat de decemberfolder in de bus valt.

Hier in Spanje is het ook nog heerlijk toeven en vermaak mij prima aan de rand van het zwembad poedelend met mijn voeten in het water.

Wel valt mij op dat de Pieten rond deze tijd altijd een beetje nerveus worden, de stoombootpieten hebben de stoomboot afgelopen jaar helemaal uit elkaar gehaald, geheel nagelopen en zit inmiddels weer in elkaar en vaart als een zonnetje. De bakpieten zijn met nieuwe recepten bezig voor de pepernoten, ik heb de eerst mogen proeven en ze zijn werkelijk heerlijk. Ook de inpakpieten lopen op schema en een groot deel van de cadeaus zijn al ingepakt in vrolijk Sinterklaaspapier.

Binnenkort zal ik met kapperpiet een afspraak maken voor mijn nieuwe coupe, zal ik dit jaar een modern kapsel nemen of gewoon zoals ik altijd heb, netjes in de slag en de krul?

De planpiet is druk bezig met het programma hierover later meer………………………

Voor nu nog een paar prachtige maanden en wij zien jullie graag op 18 november in Purmerend.

 

Pepernotengroet,

 

Sinterklaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *