WARENMARKT BINNENSTAD

Dinsdag 10 september 2019 van 09:00 tot 13:00 uur

’s Ochtends  is het de traditionele warenmarkt in de binnenstad zoals gewoonlijk elke week op de dinsdag. Door de gehele binnenstad staan marktlui met hun waar opgesteld.

STANDWERKERSCONCOURS

Daartussen opgesteld strijden standwerkers op de felbegeerde Marktstadbokaal. Een vlotte babbel is niet genoeg…. Het gaat om koopmansgeest, overtuigingskracht, verbaal geweld, de kunst van et verleiden en natuurlijk vooral om de verkoopresultaten… Een tiental standwerkers gaan de strijd aan en een deskundige jury zal bepalen welke standwerker zich een jaar lang de “Kampioen van Purmerend” mag noemen.

KEEZEN

Dinsdag 10 september 2019 inschrijven vanaf 18:30 uur; Aanvang 19:00 uur.

€ 5,=/team. Dat bestaat uit 5 personen.

Keezen is een bordspel wat elke winter maandelijks bij Proeflokaal Bakker wordt gespeeld

Het uiteindelijke doel van het spel is om alle pionnen van jou en/of jouw partner in het thuis-vak te spelen, en het voorkomen dat de tegenstander dit voor elkaar krijgt. Als je alleen bent heb je gewonnen op het moment dat jouw pionnen binnen zijn.

Inschrijven kan nog bij Proeflokaal Bakker Koemarkt 44 info@proeflokaalbakker.nl per teams van 5 pers. Kosten per team bedraagt  5 euro wat geheel ten goede komt aan de ALS Stichting.

DROGE VOETENFESTIVAL

Scholen in Purmerend

 

Op scholen wordt aan jongeren in de regio informatie gegeven over uitgaan/drank en drugs.